Håll ordning för dig och dina kunder

Ordning och reda på kontoret skickar en signal till era kunder. Det är en signal att ni har ordning runt omkring er, att ni är organiserade och att ni dessutom bryr er om ert arbete och arbetsyta.

Varför är det så viktigt att städa på kontoret? Låt bli att städa ett tag och se vad som händer. Om inte någon ur personalen kliver upp och tar hand om städningen, så kommer det med tiden bli mycket smutsigt och skräpigt.
Med en god städning kan du visa dina kunder att du har god kontroll över dina lokaler och din personal. Och det kan till och med vara så att städning leder till städning. Det vill säga att den som lär sig städa kan tycka om att göra det. Många säger att det är som meditation. En slags balsam för själen.

Ett gott intryck

Tänk dig själv hur du hade reagerat om du hade kommit in på ett företag och sett hur smutsigt det är och vilken enorm oreda det är. Hade du känt dig trygg med att anlita det företaget? Troligen inte ens om det hade rört sig om en bilverkstad eller industri.
Rena ytor och ordning ger helt enkelt ett samlat intryck som visar på professionalism och en även i övrigt god ordning. Som kund kan du lita bättre på att arbetet blir gjort på rätt sätt och att du kommer bli fakturerad korrekt och i rätt tid. En bra städfirma är guld värd. Läs mer om kontorsstädning på denna sida: https://www.haynesab.com/