Om oss

Vi är ett gäng erfarna städare som skapat den här sidan i syfte att dela med oss av våra erfarenheter och vår kunskap om städning, underhåll och rengöring. Detta av den enkla anledningen att vi vet att det idag finns ett ökat behov av djupare kunskaper inom just detta.

Många familjer har problem med sin städning och det handlar framförallt om att tiden inte räcker till. Man skjuter upp allting och slutligen så står man där med ett gigantiskt projekt framför sig. Ett projekt som skapar irritation innan det ens har börjat. Detta kan undvikas genom att man avdramatiserar städningen och skapar sunda rutiner kring det. Genom att städa lite mindre – men mer frekvent – så kan många knutar lösas upp. På den här sidan ska vi dessutom ge tips om hur man kan städa mer effektivt, men utan att fuska. Många städar, helt enkelt, på fel sätt och får genom detta ett dubbelt arbete framför sig.

En annan sak att trycka på gäller den professionella hjälpen. Är det fel att ha städhjälp någon gång i veckan eller någon gång i månaden? Fler och fler familjer ser ett värde i att få det egna hemmet städat av en städfirma. Genom detta så köper man sig extra luckor i ett annars späckat schema och i många fall så är det också en lösning som håller ihop en familj.

Man hinner med saker som annars skulle vara ogjorda – och bara bidra till ångest. Vi ska titta närmare på olika lösningar och olika tjänster som städföretag idag erbjuder och vilka fördelar som finns med att välja dessa. Vi ska även gå igenom vad som man ska tänka på gällande Rut-avdraget.

Kort sagt, det här blir en sida som fullt ut dedikeras till städning. Vi hoppas att du får värdefulla tips och alltid kan mötas av ett rent hem när du öppnar dörren. Välkommen!