Den stora dagen väntar

Dagen ni alla väntat på under så lång tid. Nu väntar den runt hörnet. Snart ska barnen få springa barfota i gräset, på er alldeles egna gräsmatta. Med ett staket runt kan ni vara trygga.

När man växte upp var man så avundsjuk på alla sina vänner som bodde i hus. De behövde inte vänta på att gå ut och leka, utan kunde göra det direkt utanför sin dörr. Exakt så ville man att barnen skulle ha det. Den dagen det var ett plus på stickan, då började jakten på det perfekta huset. Ett hus med en stor trädgård där barnen kan springa och leka. Gröna fingrar får plockas fram för det ska vara en prydlig trädgård. Längs huskanten ska det vara vackra blommor som pryder både hus och trädgård.

Det perfekta hemmet

När man hittade hemmet gick man bara och längtade efter flytten. För att göra det så smidigt som möjligt var det väl planerat redan från början. En flyttfirma kom för att sköta allting, även packningen av en del av sakerna. Sedan flyttade de allt till det nya huset. När den förra lägenheten var tom, då kom de och skötte flyttstädning. Allt har verkligen gått enklare än vad man kan tänka sig. Hela flytten bestod av lycka och glädje inför det nya livet som villaägare. Tänka sig att man blev en riktig Svensson. Villa, barn och hus och hunden är faktiskt bokad. Så om en månad är ni även hundägare, tänka sig att där står ni nu. Med ert eget hem och lyckliga barn.