Vilket hade du valt?

Om du hade fått välja mellan två alternativ, vad hade du då valt? Läs här så ska du få se de olika uppläggen. Det ena är enklare, men kostar mer. Medan det andra är svårt och tungt, men billigare.

Det första alternativet. Du tar en vända på stan i lugn och ro. För idag är en helt vanlig dag, nästan. Visst är det dagen då allt ska vara klart. Då det sista farväl till ens gamla lägenhet ska sägas. Den är redan tömd, men städningen väntar så snällt. Men istället för att sköta städningen går man i stan. Ny inredning måste skaffas till ens nya hem. Det ska vara långa fina gardiner i stora rummet. Allt ska inhandlas nu. Innan dagens slut kommer du lämna över nycklarna i lugn och ro. Med ett gott samvete säger du hejdå till ditt gamla hem.

Kroppen är slut

Den tunga flytten tog otroligt hårt på kroppen. Det är inte mänskligt att tömma ett helt hem och sedan flytta allt. Nu kommer man till det värsta, flyttstädningen. Man försöker vara organiserad och städa rum för rum. Tänk på varenda yta för att få det rent nog. Svetten rinner, ryggen vill sedan länge ge upp. Helst vill man bara vara i sitt nya hem och packa upp. Om man direkt hade varit smart och anlitat flyttstädning istället. Då hade man sluppit alla dessa problem. Efter en hel flytt är det minst sagt vad man förtjänar. Så vilket av dessa alternativen väljer du? Läs mer om flyttstädning på denna sida: flyttstädningorebro.se